Septiktank

Tømning af septiktank

En af vores store arbejdsopgaver er tømning af septiktanke og andre tanke. Vi har en lang række haveforeninger som faste kunder, og vi kender da også alt til de små forhindringer, der kan være i den enkelte forening. Vi kan med glæde konstatere, hvordan vi år efter år tømmer tanke i de samme foreninger hos de samme kunder. Det er den slags, der motiverer os til at yde den bedste service igen og igen!

Tømningsaftale

Mangler du en fast tømningsaftale? Vi kender reglerne og har den praktiske erfaring, og vi sørger selvfølgelig for, at tømningsaftalen lever op til kravene.

Priser på tømning af toilettanke

Det er vigtigt for os at holde prisen på et rimeligt niveau. Desværre er der i visse kommuner pålagt afgifter til renseanlæg. I prislisten herunder står de eksakte priser for tømning af septiktank/toilettank fordelt på kommuner og tankstørrelser. Er du i tvivl, må du endelig ringe.

Vi anbefaler tømning af septiktank mindst en gang om året, men det individuelle behov kan selvfølgelig være større. Med vores priser er det nu heller ikke så slemt:

Prisliste for tømning af septiktanke pr 2019

Inkl. moms og afgifter.

Priser gælder slamsugning på Amager på ugens hverdage mandag til fredag mellem 08.00 – 15.00, samt weekend og helligdage 8-15

Tankstørrelse Hverdagspris
Op til 3000 L 900 kr.
4000 L 1000 kr.
Tankstørrelse Weekendspris
Op til 3000 L 1.400 kr.
4000 L 1.500 kr.


Priser for slamsugning på Københavns omegn kun i weekend og helligdage 9-14

Tankstørrelse Weekendspris
Op til 3000 L 1500 kr.
4000 L 1600 kr.

Ring eller udfyld formularen i dag. Så kommer vi og tømmer din septiktank!

Husk du også kan bestille pr sms ! Blot skriv dit navn, og din adresse (der hvor tanken ligger). Vi kontakter dig hurtigst muligt.