Regnvandsbrønde / sandfang

Hvornår har du sidst fået renset dine regnvandsbrønde, sandfang eller nedløbsrør ?

Er du en af dem som bor i hus, eller mindre ejendom, hvor du selv står får alt vedligeholdelse. Så er det måske en ret god ide, at få dine brønde oprenset, af professionelle. Evt få en slamsuger ud.

Selve arbejdet er ikke specielt omfattende, men kan være meget besværligt, hvis man ikke har det rette udstyr til opgaven.

Det som man typisk gør, er at man starter med at opsuge alt hvad der er havnet nede i brøndene gennem årenes løb. Og det kan godt blive til en del, selvom man ik regner med det.

Blandt andet blade, som om efteråret, havner i tagrender og på jorden, som bliver skyllet ned i regnvandsbrøndene, det kan også være sand og jord, fra når man fejer omkring brøndene.

Når brønden så er tom for skidt og møg. Så benytter man en højtryksspuler, til at få gjort brønden helt ren med. Samt spule eventuelle tilgange, fra tagrenden, eller afgange som ender i faskiner, eller i kloaken. Alt efter hvordan det er lavet.

Man kan så spørge sig selv; behøver man at få det ordnet? fordi regnvandet forsvinder jo af sig selv, når det stopper med at regne, eller når vandet ryger ned gennem jorden.

Til det, kan vi så svare, at det er utrolig vigtig at få det klaret. Tit og ofte, ligger de brønde nemlig helt op ad huset, da tagrenden ender i dem. Og hvis vandet så ik kan løbe nemt væk fra brønden. Risikere du, at vandet trænger ind i husets fundament i stedet for. Det sker naturligvis ik ved en enkel regnbye, men regner det over længere perioder, som det har gjort de sidste mange år. Så står fundamentet under vand i længere tid. Og det kan give nogle alvorlige skader på huset. Og vandet kan løbe ind i kælderen, og ødelægge dit inventar.

Så de få kroner det koster at få os ud og renset brøndene, kan være givet rigtig godt ud, på det lange løb.

Ring, eller skriv allerede i dag, og få en aftale med en slamsuger. Så kommer vi og ordner det for dig. Det er billigere end du tror.