Prævensiv/forebyggende spuling

Som noget nyt, tilbyder vi vores kunder forebyggende spulinger.
Forebyggende spulinger kan være gode i det moderne hjem, hvor vi har vaskemaskiner, opvaskemaskiner for de lidt ældre boliger køkken/fedt brønde.
Selvom man er meget opmærksom på hvad man “hælder” i sin håndvask. Kan det aldrig helt undgåes at der ryger fedtrester med ud når man laver mad eller vasker op. Største delen af det fedt, havner i husets køkken/fedt brønd, eller løber med vandet ud i den offentlige kloak. Dog sætter der sig altid en lille smule langs kloakrørene, og med tiden hober den smule fedt sig op, og ender med at lukke kloakrøret til, så vandet ikke længere kan komme væk fra huset.
Især boliger hvor man bruger opvaskemaskine, skal man være lidt mere opmærksom. Opvaskemaskiner i dag bruger næsten ikke noget vand. Udover at rengøre, har vand også den funktion at fører fedt og sæbe med ud i kloakken. Med en begrænset mængde vand, kan noget af sæben, blive tilbage i kloakrørene, og i sidste ende stoppe dine kloak rør til.

Får du foretaget en forbyggene spuling, er du sikker på at der er en kyndig spuleoperatør, som holder øje med dine kloakrør.

Ring eller skriv allerede i dag, så kan vi lave en aftale om, hvornår du vil have dine kloakrør spulet.