Kloakservice

Få akut kloakservice i Storkøbenhavn og på Amager

Er der problemer med din kloak, har du med stor sandsynlighed brug for kloakservice, og hos Kongelundens Slamsugerservice er vi eksperter i alt, der har med kloakker og kloakservice at gøre.

Vi har stor erfaring fra både haveforeninger, kolonihavehuse og helt almindelige villaer. De fleste af vores tilfredse kunder befinder sig på Amager, men vi kan hjælpe dig i hele Københavnsområdet.

Vores priser er faste og reelle, og omkostningen til transport vil som oftest være meget lille. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse dit problem, er du meget velkommen til at ringe til os.

Kloakspuling

Kloakspuling er en af vores kerneopgaver inden for kloakservice, og du kan få brug for det, hvis du har et stoppet toilet, afløb eller vask. I mange tilfælde vil du dog selv kunne afhjælpe problemet ved at skylle afløbet godt igennem med kogende vand.

Det er meget vigtigt, at du ikke bruger kaustisk soda, hvis dit afløb er stoppet. Produktet er nemlig så effektivt, at du risikerer at stå tilbage med et afløb, der er ætset i stykker. Og så bliver det pludselig meget dyrere, end hvis du bare i første omgang havde bestilt en kloakspuling.

Hvis hverken kogende vand eller et middelmådigt rengøringsprodukt hjælper på problemet, så vær ikke bange for at ringe. Vi vurderer hvert enkelt tilfælde nøje, og vi kommer kun forbi dig, hvis vi er sikre på, at du ikke selv kan løse problemet.

Septiktanke

Kloakproblemer findes i mange forskellige typer kloakker, men du skal være særlig opmærksom, hvis du har en septiktank. De færreste ved, at en septiktank skal tømmes minimum en gang om året – under særlige omstændigheder endda endnu oftere. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor stort dit behov for denne type kloakservice er.

Enkelte vil opleve, at der kan opstå problemer med deres regnvandsbrønd. Det danske vejr gør, at store mængder blade, sand og jord kan finde vej til brønden. Men hvorfor er det nu et problem? Regnvandet forsvinder jo af sig selv, når det stopper med at regne, eller når vandet er sivet ned i jorden. Det er også rigtigt.

Problemet er, at en regnvandsbrønd oftest ligger helt op ad huset. Så hvis vandet ikke kan komme væk, risikerer du i værste fald, at vandet trænger ind i husets fundament, hvilket kan medføre alvorlige skader på huset. At bruge penge på at forebygge problemerne med kloakservice kan være givet rigtig godt ud i det lange løb.

Kloakservice på hele Amager og i København

Behovet for kloakservice er ofte akut, og derfor er det vigtigt at vælge en lokal slamsuger til at løse problemet. Vi kan med vores centrale beliggenhed først på Amager tilbyde kloakservice på hele Amager og i Storkøbenhavns området inden for ganske kort tid, oftes inden for et par timer.

Det er også grunden til, at vores faste kunder på kloakservice er spredt over hele Amager og Storkøbenhavns området. Vi sætter nemlig en ære i at rykke hurtigt ud, og står du med et stoppet toilet, så ved du, hvor meget det betyder.

Har du brug for kloakservice?

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med nogle af de problemer, du måtte have, så ring til os og få en uforpligtende snak. Det er ganske gratis.

Skulle uheldet være ude, så er kloakservice langt billigere, end hvad du måske går og tror.

I langt de fleste tilfælde vil vi kunne klare dine problemer for blot 975 kr. i København og på Amager. Naturligvis inklusiv både moms og transport. Du skal dog være opmærksom på, at prisen er lidt højere i weekender samt helligdage

Som oftest kan vi endda løse problemerne inden kl. 15 samme dag, som problemet måtte opstå. Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig , når du af den ene eller den anden grund har brug for kloakservice.